AFTELLEN NAAR 22 AUGUSTUS!

Queen, Mumford & Sons, Bruce Springsteen etc. etc. etc. Wij kunnen niet wachten. Jij wel?

PROGRAMMA IS ‘ROND’ !

Het is weer gelukt! Alle artiesten zijn geboekt. Alle podia staan vol. Het programma is gevuld. We zijn er h-e-l-e-m-a-a-l klaar voor!

START VOORVERKOOP

Zodra er meer duidelijkheid is over het evenementenbeleid van de overheid in relatie tot Corona starten wij met de voorverkoop.

22 augustus nieuwe datum voor 2021

Corona blijft ons parten spelen. Met medewerking van de gemeente Roosendaal, de VVV, onze artiesten en leveranciers, is het Blommenkindersfestival, voor de tweede achtereenvolgende keer, verplaatst. De nieuwe datum wordt: zondag 22 augustus 2021. En nu maar hopen dat het festival, waar zovelen naar uitkijken, wél door kan gaan. Maar….. als het doorgaat dan zal het plezier alle kanten op spatten, daar zijn we zeker van!

BLOMMENKINDERS MUZIEKQUIZ

Helaas kon de Blommenkindersmuziek-quiz 2020 vanwege de maatregelen rondom het corona virus niet doorgaan. We hopen in het najaar van 2021 weer een quiz te kunnen houden op de vertrouwde locatie, Buurthuis Keijenburg. Zodra de nieuwe datum bekend is dan maken wij dit via de gebruikelijke social media bekend. Raadpleeg voor de exacte datum deze website, Facebook en Instagram.

Blommenkinders poster 2020

Kim ter Horst, studente aan de Rotterdamse Kunstacademie Willem de Kooning, is sinds vorig jaar verantwoordelijk voor alle ontwerpen die de Stichting Blommenkinders gebruikt. Kim voelt de sfeer van het festival uitstekend aan. Dat bewijst ze ook nu weer met haar prachtige ontwerp van de festivalposter 2020! We zijn erg blij met Kim… 😊

Sponsoren gezocht…

Sinds twee jaar ontvangen wij GEEN subsidie meer van de Gemeente Roosendaal. Wij zijn daarom op zoek naar sponsoren voor het in zijn soort grootste festival van Brabant. Een festival waar velen elk jaar weer naar toe leven….
Belangstelling? Dan graag een mailtje naar info@blommenkinders.nl
Dan nemen wij z.s.m. contact op!